Verantwoordelijk voor de inhoud van deze website:

GoudInkoop Florin

Venlo

Goudinkoop Florin
Parade 52
5911 CD Venlo
KvK-Nr.: 68968744
BtwIdentNr.: NL002524973B88

 

Zevenaar, Zoetermeer

Goudinkoop Florin
Raadhuisplein 8A
6901 HA Zevenaar
KvK-Nr.: 81903138
BtwIdentNr.: NL003617569B02

 

Wassenaar, Voorschoten

Goudinkoop Florin
Langstraat 55
2242 KK Wassenaar
KvK-Nr.: 75728362
BtwIdentNr.: NL003280029B16

geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr .
U vindt ons e-mailadres boven de afdruk te vinden.

Wij zijn niet bereid of verplicht deel te nemen in arbitrageprocedures voor een consument arbitragecommissie.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk volgens § 7 1 TMG voor eigen inhoud op deze pagina’s van het gemene recht. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij niet verplicht als een service provider om verzonden of opgeslagen informatie te controleren of omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken.

Verplichtingen te verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie op grond van de algemene wetten blijven onaangetast. Echter, een relevante verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen we geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud ervan. De aanbieder of exploitant van de sites is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gekoppelde sites werden gecontroleerd op het moment van koppelen voor mogelijke wettelijke overtredingen. Illegale inhoud was niet duidelijk op het moment van koppelen.

Een permanente controle van de gelinkte pagina’s is onredelijk, zonder concreet bewijs van een overtreding. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij onmiddellijk dergelijke links te verwijderen.

copyright

De inhoud en werken op deze pagina’s gemaakt door de site-exploitanten zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De reproductie, aanpassing, verspreiding of elke vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur of maker. Downloads en kopieën zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud wordt niet gemaakt door de website exploitant, de auteursrechten van derden. Vooral inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Je moet nog steeds bewust te zijn van schending van het auteursrecht, vragen wij om een ​​hint. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *