Aankoop van luxe horloges

In de loop der jaren heeft de toename van de metaalprijzen ook voor een grotere navraag bij luxe horloges gezorgd!

Omdat ook gebruikte horloges nog steeds in waarde stijgen, zoeken veel van onze klanten naar de beste prijs om de horloges tegen te verkopen.

Wij taxeren voor u volgens de huidige markt de waarde van uw horloge, daarom is het in eerste instantie onbelangrijk uit welk metaal het horloge bestaat, want gouden, zilveren en ook metalen horloges (met en zonder diamanten) kunnen, al naar gelang het merk, een waarde tot 100.000 euro bereiken.

Maak ook gebruik van onze service! Wij hebben in ons bedrijf medewerkers die zich gespecialiseerd hebben in het bepalen van de waarde van uw horloge. Daarvoor hebben wij, indien voorhanden, diverse accessoires nodig

  • certificaat
  • originele verpakking
  • reserveschakels
  • etc…

Waarom is het certificaat zo belangrijk?

Uit de gegevens in het certificaat halen wij belangrijke informatie, zoals de leeftijd van het horloge en het kaliber van het uurwerk, dat een belangrijke richtlijn is voor de waardebepaling.

Is het certificaat namelijk niet voorhanden, moeten wij onderzoeken of het horloge echt is of mogelijk als gestolen gemeld staat. Dit kan tot vijf werkdagen duren.

Kijk thuis eens of er bij u ook nog schatten verborgen zijn!

A. Lange & Söhne Audemars Piquet Blancpain Brequet
Breitling Bulgari Uhren Cartier Chopard
Chronoswiss Corum Ebel Tag Heuer
Franck Muller Glashütte Original Hublot IWC
Omega Panerai Patek Philippe Piaget
Rolex